Onze evenementenlocatie in Gelderland

Zakelijk, teambuilding, trouwen en meer contact

Zakelijke evenementen van hoog niveau

Op zoek naar een evenementenlocatie in Gelderland? Bij de Bronckhorst Hoeve ben je aan het juiste adres. Onze modern ingerichte boerderij ligt in een prachtige omgeving, die de mogelijkheid biedt tot zowel binnen als buiten evenementen.

 

Contact →

Zakelijk

Onze verschillende zakelijke mogelijkheden zijn geschikt voor zowel formele als informele zakelijke evenementen. We vertellen je graag meer: laat je gegevens achter in het 

Vergaderen op onze evenementenlocatie

Onze evenementenlocatie in Gelderland is uitgerust met verschillende zalen die kunnen worden uitgerust als vergaderzaal, spreekruimte, en meer. We hebben moderne audiovisuele apparatuur, plasmaschermen, goede wifi, en flipovers. Door de grote ramen geniet je van de natuurlijke omgeving: ook het buitenterrein is tot je beschikking. Bijvoorbeeld voor een teambuildingactiviteit?

Bijzondere vergaderlocatie

Tuin verhuur

Teambuilding & buitenactiviteiten

Ook teambuilding, buitenactiviteiten, live muziek en andere zakelijke festiviteiten worden door ons tot in de puntjes georganiseerd op onze evenementenlocatie. Zo hebben we verschillende themafeesten en workshops in de aanbieding. Denk aan een Casino Night, een cocktailworkshop, boogschieten, of meer. Wellicht komen jij en je team tot nieuwe inzichten of misschien hebben jullie het gewoon heel gezellig.

Meer mogelijke activiteiten

Particulier

Trouwen op onze boerderij in Gelderland

De belangrijkste dag van je leven. Volledig ontzorgt, van eten, tot overnachting, tot een mooie buitenlocatie om het ja-woord te zeggen. Het kan bij onze evenementenlocatie de Bronckhorst Hoeve in Gelderland. Meer weten, of ervaringen bekijken? Dat kan.

Meer over trouwen

Trouwdag locatie huren

Geef een (thema)feest

Verjaardag, jubileum, of een andere viering een keer groots aanpakken? We gaan graag met je in gesprek. Met onze verschillende thema’s verrassen we jou en je gasten.