Workshops / Activiteiten

Alles onder één organisatie Contact

Workshops / Activiteiten

Alles onder één organisatie

Bij De Bronckhorst Hoeve zijn er tal van mogelijkheden voor vergaderbreaks, workshops, teambuilding activiteiten, proeverijen en entertainment.

Workshops, Activiteiten & Proeverijen

Alle workshops en activiteiten staan onder begeleiding van professionele instructeurs. Instructeurs die weten waar de veilige grenzen van de mogelijkheden van de deelnemers liggen en zorg dragen voor een veilig, maar bovenal ook een gezellig verloop van het programma. Welke uitdaging durf jij aan?

Diverse mogelijkheden

Voor een actieve invulling van de dag bieden wij verschillende mogelijkheden. Wat dacht je van schapendrijven, bubbelvoetbal, boogschieten, bruggenbouwen, schermen of een vuurworkshop? Wil je liever genieten van een ontspannen verblijf, dan maken wij je graag attent op de wijn-, bier-, cocktail- of whiskyproeverij die wij bieden. Dit past perfect bij een gezellige pubquiz of een drive-in casino op locatie.

Entertainment

Heeft je feest een speciaal thema? Of ben je op zoek naar professioneel advies op het gebied van (live) entertainment? Wij adviseren je graag over passende mogelijkheden voor jouw event!