Inspirerend

Een ruimte is veel meer dan een plattegrond van het gebouw. Ruimte is niet alleen de muren, vloeren en het plafond, maar ook de sfeer die er heerst.

Ontwikkelen, ervaren en verrassen.
Hier delen wij onze passie voor persoonlijke gastvrijheid.

Uw evenement in een inspirerende omgeving?

Het Bronckhorst Hoeve team luistert graag naar je persoonlijke wensen en is creatief in het meedenken over de invulling. Ons doel is de verwachting van jou en je gasten te overtreffen en een unieke beleving te creëren..

Landelijk

De landelijke ligging en het stijlvolle interieur geven een gevoel van comfort en beslotenheid. De voormalige boerderij uit 1872 beschikt over vier sfeervolle ruimtes van verschillende grootte die flexibel inzetbaar zijn, 10 logies kamers, een uitgestrekt terras aan de voorzijde en een eigen buitenlocatie “De Bronckgaerd”.

Alle (vergader)ruimtes hebben veel daglicht en uitzicht op de groene omgeving.

De prachtige all seasons buitenlocatie ‘De Bronckgaerd’ is , zoals de naam al doet vermoeden gesitueerd in onze appelboomgaard.
En koelt het ‘s avonds af, dan gaat de grote haard aan en deelt onze staf warme plaids uit. Wie let er dan nog op de tijd?

Rust, ruimte en het betere buitenleven!

De Bronckhorst Hoeve is centraal gelegen in de groene omgeving tussen Apeldoorn en Arnhem, in de plaats Brummen, dichtbij Zutphen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en ook per openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken.

Rustgevend

De Bronckhorst Hoeve is een locatie bomvol karakter waar heden en verleden elkaar treffen in een perfecte mix.

De flexibele ruimtes bieden veel mogelijkheden en zijn hip en stoer ingericht waarbij juist de originele oude elementen benadrukt worden.

Bij De Bronckhorst Hoeve kom je voor de “beleving”. Het professionele team neemt graag de organisatie uit handen, zodat je alle tijd exffectief kunt besteden aan de inhoud van de dag.

Hier delen wij onze passie voor persoonlijke gastvrijheid met onze gasten.

contact →