Toptrouwlocatie van Gelderland

Contact

TROUWEN BIJ DE BRONCKHORST HOEVE

Trouwen moet een memorabele dag zijn. En daar past natuurlijk een originele trouwlocatie bij! Hoe romantisch is het om het ja-woord te geven op een mooie, en unieke trouwlocatie in de appelboomgaard van de Bronckgaerd. Onze trouwlocatie biedt een uniek uitzicht over de uitgestrekte weilanden. De uitbundig bloeiende tuin en de prachtige omgeving zijn een prachtig decor voor jullie trouwfoto’s. Dit maakt De Bronckhorst Hoeve een mooie en unieke trouwlocatie.

Geniet van een high tea of diner in de intieme Huiskamer of kies voor een outdoor barbecue in de tuin. Jullie gasten zullen zich al snel thuis voelen.

De kinderen kunnen ondertussen heerlijk spelen op de grasvelden rondom de hoeve.

Na een spetterende opening van het feest kun je lekker swingen op live muziek in de trendy Paardenstal en heffen we het glas op een onvergetelijke dag!

Vraag gerust naar alle mogelijkheden en onze unieke Best Wedding Deal!

Photocredits: Juliette Fotografie

OPEN DAG VOOR BRUIDSPAREN

Sfeer proeven? Wij hebben de volgende open dagen, zodat jullie zelf de magie en pracht van de locatie kunnen ervaren. Op de onderstaande data zijn jullie van harte welkom van 11:00 tot 16:00 uur.

Zondag 29 september 2024

Zondag 24 november 2024

***Aan de editie van juni zullen wij i.v.m. de drukte in deze maand niet deelnemen. Wij plannen graag met jullie een persoonlijke afspraak***

Zaterdag 1 februari 2025

 

 

 

 

 

Contact →