Onze evenementenlocatie bij Arnhem

Zakelijk, teambuilding, trouwen en meer contact

Evenementenlocatie dichtbij Arnhem

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie bij Arnhem? De Bronckhorst Hoeve, gelegen in het pittoreske Brummen, biedt een unieke en inspirerende setting voor al jouw evenementen. Deze prachtig gerestaureerde herenboerderij uit 1872 combineert historische charme met moderne faciliteiten, perfect voor zowel privé- als zakelijke evenementen. De Bronckhorst Hoeve is goed te bereiken met de auto, en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Contact →

Een unieke locatie voor jouw evenement

De Bronckhorst Hoeve biedt een totaalervaring voor elke gelegenheid. Dankzij de landelijke ligging en de grootschalige verbouwing met een nieuwe look & feel, vormt deze evenementenlocatie een perfecte mix van heden en verleden. De uitbundig bloeiende tuin en de prachtige omgeving maken van elke bijeenkomst een bijzondere ervaring.

 

Geschikt voor alle soorten evenementen

De Bronckhorst Hoeve is ideaal voor zowel grote als kleine gezelschappen. Of je nu een intiem huwelijksfeest, een jubileum, een verjaardagsfeest, of een familiefeest organiseert, bij ons vind je de perfecte ruimte. Van een gezellige high tea in de intieme Huiskamer tot een swingende party in de sfeervolle Paardenstal, jouw gasten zullen zich al snel thuis voelen.

Bijzondere vergaderlocatie

Tuin verhuur

Zakelijke evenementen

Ook voor zakelijke evenementen biedt De Bronckhorst Hoeve uitstekende mogelijkheden. Wij verzorgen jouw vergadering, seminar of bedrijfsfeest tot in de puntjes. Met flexibele cateringopties, comfortabele slaapplekken en inspirerende buitenactiviteiten, zorgen wij voor een productieve en onvergetelijke ervaring. Sluit de dag af met een heerlijk diner, binnen of in de prachtige appelboomgaard van onze all seasons buitenlocatie ‘De Bronckgaerd’.

 

Meer mogelijke activiteiten

Totale ervaring

Wij begrijpen dat een succesvol evenement meer is dan alleen een mooie locatie. Daarom bieden wij een totaalervaring, van vergaderfaciliteiten en catering tot overnachtingsmogelijkheden en buitenactiviteiten. Laat jouw gasten genieten van een ontspannen receptie, een heerlijke barbecue of een outdoor diner, terwijl de kinderen spelen op de grasvelden rondom de hoeve.

Meer over trouwen

Trouwdag locatie huren

Creatieve invulling

Bij De Bronckhorst Hoeve denken we graag mee over de creatieve invulling van jouw evenement. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Samen zorgen we ervoor dat jouw evenement bij Arnhem een onvergetelijke ervaring wordt.

Kom naar De Bronckhorst Hoeve en ontdek wat deze unieke evenementenlocatie bij Arnhem voor jouw bijeenkomst kan betekenen. Vraag vandaag nog naar alle mogelijkheden en maak van jouw evenement een groot succes!