Vergaderlocatie met activiteiten

Beleef activiteiten in de vergaderlocatie van de Bronckhorst Hoeve Contact

Vergaderlocatie met activiteiten

Op zoek naar een vergaderlocatie met activiteiten? Dan ben je bij De Bronckhorst Hoeve aan het juiste adres. Na een reis van 30 minuten vanaf Arnhem kom je aan op onze exclusieve vergaderlocatie met prachtig landelijk uitzicht. Je kunt hier vergaderen in een van onze geschikte zalen voor zowel grote als kleine groepen. Daarbij beschikken wij over 12 gastenverblijven, een ruim terras aan de voorzijde en onze eigen buitenruimte “De Bronckgaerd”. Deze zijn uiteraard van alle gemakken voorzien. Zo beschikken de zalen over geavanceerde audiovisuele presentatiemiddelen zoals flip-overs, geluidsinstallaties en plasmaschermen.

Bronckhorst Hoeve: een vergaderlocatie met activiteiten

Wil je een vergadering die een beetje afwijkt van de norm? Of een vergadering die wat anders is dan normaal? Wij kunnen je daarbij helpen! Een activiteit voor of na de vergadering is natuurlijk ook mogelijk. Ook als je geen tijd hebt voor een lange activiteit is een korte vergaderbreak een optie. Zo kun je bijvoorbeeld de dag pauzeren met een moment van rust en opladen dankzij onze arrangementen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je gerust contact met ons opnemen.

Contact →

Inspirerende vergaderlocatie geschikt voor teambuilding

Wil je naast gewoon vergaderen op onze vergaderlocatie ook investeren in de kennis of het gevoel van collegialiteit van je medewerkers? Dan is een gespecialiseerde workshop of een motiverende teambuildingsactiviteit een goede optie. De Bronckhorst Hoeve, met ruime expertise op dit gebied, verzekert je van een verzorgde en perfecte invulling. Zowel tijdens je bijeenkomst als tijdens de pauze. Wij maken van jouw evenement een ware belevenis en ondersteunen je zelfs bij het samenstellen van een speciaal programma.

De ideale locatie voor elk zakelijk evenement

Voor elk bedrijfsevenement biedt De Bronckhorst Hoeve de ideale setting. Wat dacht je van vuur maken, bubbelvoetbal, boogschieten of schapendrijven? Wij maken je graag attent op de wijn-, bier-, cocktail- of whiskyproeverij die wij verzorgen als je het liever rustig aan doet tijdens je verblijf. Dit zou goed samengaan met een drive-in casino ter plaatse of een gezellige pubquiz.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

De bronckhorst hoeve brummen, bedrijfsfeest, bedrijfsfeest arnhem