Bruiloft zaal huren

Huur een trouwzaal bij De Bronckhorst Hoeve voor een onvergetelijke ervaring Contact

Bruiloft zaal huren

Wil je een bruiloft locatie huren? Bij De Bronckhorst Hoeve kan dat. Een van de meest romantische dagen van je leven is je bruiloft. Een feest dat de verbintenis tussen jou en je geliefde markeert. Een prachtige trouwlocatie helpt om de gelegenheid te herinneren. Daarom is het huren van een zaal voor je bruiloft een zeer belangrijke en uitdagende beslissing. Je wilt natuurlijk trouwen op de plek die je altijd voor ogen hebt gehad!

Bruiloft zaal dichtbij Arnhem

Naast de aankleding van de trouwlocatie helpen wij je graag bij de planning van je feest. Daarbij zorgen wij voor alle middelen en mogelijkheden die nodig zijn om het te realiseren. Zo kun je kiezen uit verschillende bundels met diverse hapjes en drankjes. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je eigen assortiment samen te stellen. Uiteraard staan onze medewerkers met kennis van zaken je graag bij.

Contact →

Bereikbaarheid

De Bronckhorst Hoeve is gelegen bij Brummen, een groen gebied halverwege Apeldoorn en Arnhem. Hier is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de buurt. Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken. Wij verwijzen je dan ook graag naar onze contactpagina als je meer informatie wilt over de bereikbaarheid.

Een bruiloft zaal huren in Arnhem en omgeving? Bekijk de mogelijkheden bij De Bronckhorst Hoeve en neem contact met ons op via het formulier. Ook voor vragen kun je het formulier gebruiken. Tot gauw bij De Bronckhorst Hoeve!

Bruiloft zaal huren naar eigen wens

Wil je je huwelijksreceptie bij ons in de trouwzaal houden? Kom dan eerst een kijkje nemen op een van onze open dagen. Wij staan je graag persoonlijk te woord over alles. Voor informatie over kosten en keuzes voor het huren van een trouwzaal kun je ook contact opnemen met ons. Wil je de nacht van de bruiloft ook bij De Bronckhorst Hoeve blijven slapen? Dat kan! Na de activiteiten kun je overnachten in een van onze verschillende kamers.

De bronckhorst hoeve brummen, bedrijfsfeest, bedrijfsfeest arnhem