Buitenlocatie feest

Huur een buitenlocatie bij De Bronckhorst Hoeve voor je feest Contact

Buitenlocatie huren voor je feest?

Wil je een buitenlocatie voor je feest huren? Bij ons ben je aan het juiste adres! Bij De Bronckhorst Hoeve zijn er tal van mogelijkheden voor vergaderbreaks, workshops, teambuilding activiteiten, proeverijen en entertainment en dit kan allemaal buiten.

Buitenlocatie voor feest huren dichtbij Arnhem

Voor elk soort feest of evenement kun je terecht bij De Bronckhorst Hoeve. De buitenlocatie in Brummen, nabij Arnhem, is een prachtige omgeving die geschikt is voor alle soorten zakelijke bijeenkomsten, evenementen en feesten. Ongeacht de buitentemperatuur. In principe is de buitenlocatie elke dag van het jaar te gebruiken. Het is namelijk een afgelegen locatie met een unieke buiten ruimte geschikt voor elk seizoen.

Contact →

Tal van mogelijkheden

Heb je een favoriete band die je graag ziet spelen? Of wil je een vakkundige DJ inhuren die iedereen de hele avond op de dansvloer kan houden? Bij ons heb je de vrijheid om de indeling van het feest te bepalen. Wil je bijvoorbeeld traditionele amuses serveren aan je bezoekers? Of heb je liever een vlezige barbecue? Geen probleem. Op onze buitenfeestlocatie zijn er talloze mogelijkheden.

De parkeergelegenheid op onze buitenfeestlocatie is ruim voldoende en het openbaar vervoer rijdt vlak langs ons. Ook hebben we slaapgelegenheid voor de bijeenkomsten die tot in de vroege uurtjes duren. Wel zo fijn als je in de avond nog ver moet reizen.

Voordelen bij De bronckhorst hoeve

De Bronckhorst Hoeve is ongetwijfeld de beste keuze als je op zoek bent naar een feest in de buitenlucht in Brummen. De voordelen van onze locatie hebben we hieronder op een rijtje gezet:

  • Het feestje kan zowel binnen als in de buitenlocatie worden gehouden
  • Je kunt de buitenlocatie volledig naar smaak inrichten
  • Je feesten kunnen worden opgezet zoals jij dat wilt. De mogelijkheden zijn bijna oneindig
  • Alles is mogelijk, van themafeesten en bedrijfsuitjes tot een vergaderruimte. 
  • Met jarenlange ervaring stelt De Bronckhorst Hoeve jouw wensen consequent voorop.

Tot gauw bij de Bronckhorst Hoeve!

Wij zorgen ervoor dat alles van top tot teen wordt geregeld. Zo hoef je zelf geen feestelijke dingen te regelen en kun je genieten van je eigen bijeenkomst. Wil je je evenement houden op één van onze buitenlocaties? Neem dan contact met ons op! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op wanneer je het onderstaande contactformulier invult.

We zien je graag binnenkort bij de Bronckhorst Hoeve!

bedrijfsfeest brummen