Reviews van onze klanten

Recente gasten delen hun ervaring met ons

Reviews van onze klanten

Gasten delen hun prachtige ervaringen

De ervaringen van klanten (𝘭𝘦𝘦𝘴: 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘰𝘯𝘴 𝘨𝘢𝘴𝘵𝘦𝘯) zijn onmisbaar. Reviews zorgen voor een stukje transparantie en geven ook vertrouwen aan toekomstige klanten om hun meeting of event te houden op onze locatie.

Onmisbaar! Maar het werkt ook als een prachtige motivatie en stimulans voor ons team. Een bedankje, een mooi compliment! Dat is waar zij een grote glimlach na afloop van overhouden. Dat is waar we het voor doen: onze gasten maximaal in de watten leggen en laten (mee)genieten van onze mooie evenementenlocatie de Bronckhorst Hoeve! Graag delen we dan ook de reviews met jullie.

 

Reviews van onze gasten

Brandweer Opleidingen Gelderland & Overijssel

Wij hebben een hele mooie dag gehad. Jullie locatie is prachtig en de verzorging is altijd fantastisch geregeld! We hebben weer veel positieve reacties ontvangen van onze gasten!

 

Industrielinqs

We zijn zeer tevreden over het congres en de locatie! Hartelijk dank voor de goede zorgen. Alles zag er tiptop uit en het personeel was erg vriendelijk, het eten/drinken heel goed!

Teleon

Nog heel erg bedankt voor de goede organisatie gisteren, het was geweldig en we hebben van iedereen leuke reacties gekregen.

Smurfit Kappa

Ik heb begrepen dat jullie locatie zeer is bevallen. Dank jullie wel voor de goede zorgen!