Workshopruimte huren

Dit kan bij De Bronckhorst Hoeve Contact

Workshopruimte huren

Wil je een workshopruimte huren? Bij ons ben je aan het juiste adres! Bij De Bronckhorst Hoeve zijn er tal van mogelijkheden voor vergaderbreaks, workshops, teambuilding activiteiten, proeverijen en entertainment.

Een workshop geven dichtbij Arnhem

Een workshop geven in de omgeving van Arnhem op een andere locatie? Wij hebben de ideale locatie voor jou! Wij zijn gevestigd in Brummen, aan de rand van Arnhem, omringd door groen. Onze workshopruimtes die te huur zijn, zijn volledig ingericht en klaar voor gebruik. Daarnaast is het goed te combineren met andere evenementen, zoals een bedrijfsfeest of een activiteit. Er zijn bij ons dus een aantal ruimtes beschikbaar voor zowel zakelijk als recreatief gebruik. Uiteraard is de capaciteit van onze zalen afhankelijk van diverse factoren. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Contact →

De mogelijkheden

Op zoek naar een unieke workshop bij jou in de buurt? Laat ons je helpen met ons inspirerende aanbod van workshops. Wij bieden namelijk diverse mogelijkheden voor een actieve dag. Zo kun je bijvoorbeeld vuur maken, bubbel voetbal, boogschieten, schapendrijven schermen of bruggen bouwen. Doe je het liever wat rustiger aan, dan laten we je graag kennismaken met onze wijn-, bier-, cocktail- en whiskyproeverijen. Dit zou goed passen bij een drive-in casino op het terrein of een leuke pubquiz. Uiteraard kun je ook ideeën aandragen. Wij denken graag met je mee. Benieuwd of wij de invulling van jouw ideeën kunnen verzorgen? Bespreek dit dan met ons. Dankzij ons netwerk kunnen wij je hoogstwaarschijnlijk helpen.

Bij de voorbereiding van een feest is een feestzaal een eenvoudige en doeltreffende oplossing. Een zaal huren is altijd een zeer praktisch antwoord in deze, of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een examenfeest, een familiefeest, een bruiloft of een personeelsfeest.

Meer weten over onze locatie of de mogelijkheden? Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

De Bronckhorst Hoeve

Waarom een Workshopruimte huren?

Waarom een workshopruimte bij ons huren? Hier een overzicht van wat De Bronckhorst je te bieden heeft:

  • Privé locatie. Jij bent altijd de enige groep in die zaal.
  • Unieke ruimte voor workshops.
  • Rustige ligging en goed bereikbaar met het openbaar vervoer
  • Uitmuntende service en persoonlijke aandacht voor jou en je team
  • Mogelijkheid om je workshop naar buiten te verplaatsen
  • Verschillende arrangementen
  • Plaats voor grote groepen
  • Kosteloos parkeren

Weet je niet zeker of wij je kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.