Vergaderlocatie Gelderland

Huur een vergaderlocatie bij De Bronckhorst Hoeve voor je vergadering in Gelderland Contact

Vergaderlocatie Gelderland

Ben je op zoek naar een inspirerende vergaderruimte in Gelderland? Waar je in alle rust kunt vergaderen, op een plek die gunstig ligt tussen Arnhem en Apeldoorn? Maak kennis met De Bronckhorst Hoeve, een prachtige boerderij in Brummen nabij Arnhem, en laat je verrassen en inspireren. Wij hebben de ideale vergaderlocatie voor je, of je die nu nodig hebt voor een workshop, training, brainstormsessie, presentatie of wat voor vergadering dan ook. Bij De Bronckhorst Hoeve kan het allemaal.

Vergaderlocatie in Gelderland met activiteiten

Een beetje lichaamsbeweging is natuurlijk zeer welkom na een aantal uren in een stoel te hebben gezeten. Wij beschikken dan ook over een grote ruimte in De Bronckhorst Hoeve waar verschillende activiteiten voor een vergaderbreak kunnen worden gedaan. Dit geldt vaak zowel voor diverse binnenactiviteiten als voor buitenactiviteiten, voor het geval het weer niet ideaal is.

Een vergadering of training onderbreken met een leuke en ludieke VR-workshop of een lesje Lego bouwen is dan ook heel zinvol. Wil je toch liever op pad? Een leuke rondleiding door Brummen of een workshop schapen drijven kan voor een geweldige energieboost zorgen.

Contact →

Catering tijdens het vergaderarrangement

Natuurlijk wil je goed bediend worden als je bij ons aanschuift voor een vergadering, bijeenkomst of training. Daarom bieden wij een ruime keuze in verschillende prijsklassen, zoals koffie/thee, drankjes, gebak, (gezonde) zoetigheden, lunches, 5-uurs snacks, verrukkelijke diners en nog veel meer. Daarbij serveren wij onderscheidende en biologische gerechten, gemaakt in onze eigen professionele keuken met diverse streekproducten en dagverse ingrediënten. Uiteraard is in overleg ook veel mogelijk. Neem gerust contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Vergaderzaal huren?

De Bronckhorst Hoeve biedt elegante, ruime en compleet ingerichte accommodaties. Iedereen kan bij ons vergaderen omdat we meerdere vergaderzalen hebben.

Wil je een zaal bij De Bronckhorst Hoeve reserveren voor een andere professionele gelegenheid of evenement? Neem dan gerust contact met ons op, we nemen graag alle mogelijkheden met je door. Voor elk zakelijk evenement is namelijk een passende oplossing. Wij nodigen je graag bij ons uit om alle mogelijkheden door te nemen. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op 0575-566500 om met ons in contact te komen.

De bronckhorst hoeve brummen, bedrijfsfeest, bedrijfsfeest arnhem