Vergaderlocatie boerderij

Huur een vergaderlocatie bij De Bronckhorst Hoeve voor je vergadering in een boerderij Contact

Vergaderlocatie boerderij

Op zoek naar een vergaderruimte in een boerderij? Dan is De Bronckhorst Hoeve de ideale plek voor jou. De Bronckhorst Hoeve is een sfeervolle boerderij die een prima vergaderlocatie is. Je vindt ons in het mooie Brummen, te midden van een weelderige omgeving. De Bronckhorst Hoeve is een prima plek om met je collega’s te vergaderen, met een ruim terras en vele zalen.

Vergaderlocatie in een prachtige boerderij

Een vergadering buiten een typische kantoorsetting levert nieuwe en originele inzichten op. Bij het zoeken naar een vergaderruimte in Gelderland is De Bronckhorst Hoeve de ideale keuze vanwege de gunstige ligging in de spectaculaire natuur. De gastvrije omgeving van De Bronckhorst Hoeve maakt bijeenkomsten inspirerend. Bij ons kun je vergaderingen, teamuitjes, brainstormsessies en meer organiseren voor je team. Ook bieden wij bij De Bronckhorst Hoeve een aantal vergaderruimtes aan. Onze locatie biedt plaats aan een groot aantal mensen tegelijk, maar ook voor kleinere gezelschappen hebben wij de ideale ruimte.

Contact →

Vergaderlocatie dichtbij Arnhem in een boerderij

Je waant je in een natuurlijke omgeving. Dat maakt De Bronckhorst Hoeve tot een aangename vergaderlocatie in Arnhem en omgeving. Wij verzorgen voor jou alle details die komen kijken bij het plannen van een vergadering. Daarbij zorgen we voor de benodigde videoapparatuur, richten we de vergaderruimte voor jouw team in de gewenste opstelling in en zorgen we voor heerlijke maaltijden met warme koffie en thee. Nog nooit was vergaderen in buurt van Arnhem zo aangenaam.

Vergaderen bij de Bronckhorst Hoeve

Wil je op korte termijn een vergaderruimte huren in Arnhem? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Neem ook gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee om de vergadering bij De Bronckhorst Hoeve goed te laten verlopen.

Wil je een zaal bij De Bronckhorst Hoeve huren voor een andere professionele gelegenheid of evenement? Neem ook dan gerust contact met ons op. Voor elk zakelijk evenement is er namelijk een passende oplossing. Om alle mogelijkheden te bespreken nodigen wij je graag uit in ons pand. Uiteraard kun je ons ook bellen op 0575-566500 om met ons in contact te komen.

De bronckhorst hoeve brummen, bedrijfsfeest, bedrijfsfeest arnhem