GENIETEN TIJDENS PERSONEELSUITJE IN GELDERLAND

Ondernemen is hard werken en vergt veel tijd voor de groei van de onderneming. Maar soms is het ook nodig om heerlijk te relaxen en te genieten van alles wat je tot nu toe al hebt bereikt. Met een personeelsuitje bij de Bronckhorst Hoeve geniet je niet alleen! Het is geven en nemen, je beloont ook al het personeel met een welverdiend feest! En hoe je dat viert? Dat is geheel zelf in te vullen.
contact →

Een teamuitje precies zoals je het wilt

Bij de Bronckhorst Hoeve kies je zelf hoe het teamuitje wordt ingevuld. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat het beste bij jullie past.  Ook voor de actievere onderneming is er meer dan genoeg keuze en is er ook maatwerk die speciaal gericht is op teambuilding en samenwerken. Het creëren van collegialiteit, saamhorigheid én gezelligheid. Één ding is in ieder geval zeker, het personeelsuitje wordt niet saai.

Ook zijn er talloze activiteiten die minder fysieke intensiteit vereisen. Zo kun je kiezen voor een percussie-, schilder, of cocktailworkshop of genieten van een heerlijke proeverij naar keuze. En de uitstraling van de avond, van formeel tot informeel, van outdoor barbecue, foodfestival tot sit down diner, dat beslis je altijd zelf!

Personeelsuitje Gelderland bij de Bronckhorst Hoeve

De Bronckhorst Hoeve is omringd door het prachtig groene Gelderse landschap. Door deze sfeervolle ligging is het ook mogelijk om veel activiteiten in de zomerzon uit te voeren. De Bronckgaerd, onze buitenlocatie in de appelboomgaard, is een all seasons buitenlocatie. Zo hoef je nooit te wachten tot de zomer met een te organiseren personeelsuitje!

We helpen je graag met al je vragen

Ons ervaren team heeft als doel om verwachtingen te overtreffen. Zodat je zelf maar ook de gasten een onvergetelijke ervaring hebben waar nog maanden over gepraat wordt! Ben je benieuwd wat er allemaal nog meer mogelijk is, of heb je een aantal specifieke vragen voor ons? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde. Wij denken graag met je mee!

OVERNACHTEN

De Bronckhorst Hoeve is zeer geschikt voor meerdaagse trainingen / vergaderingen.
Wij beschikken over 12 hotelkamers