WINTER BRUILOFT

De lente-en zomermaanden zijn populaire maanden voor bruidsparen om elkaar het ja-woord te geven, terwijl een winterbruiloft net zo romantisch kan zijn! De landelijke, groene omgeving van de Bronckhorst Hoeve is bedekt onder een dik wit pak sneeuw. Zijn jullie verliefd geworden op het idee van een winter bruiloft organiseren? De Bronckhorst Hoeve is de sprookjesachtige trouwlocatie voor een winter bruiloft.

De Bronckhorst Hoeve de trouwlocatie voor een winter bruiloft

Onze trouwlocatie is geliefd onder aanstaande bruidsparen. Door de vele mogelijkheden en onze flexibiliteit, zorgen wij ervoor dat er een op maat gemaakte winter bruiloft plaats zal vinden. De hartverwarmende sfeerlichtjes brengen de herenboerderij in romantische, karakteristieke sferen. Gedurende de maanden januari, februari en maart bieden wij zelfs een all-in Winter Wedding Deal aan. De Winter Wedding Deal biedt jullie de mogelijkheid om een winter bruiloft te organiseren voor een prijs van € 6.499,00, op basis van 30 daggasten en 100 avondgasten. Meer lezen over de Winter Wedding Deal? Klik hier.

Winter bruiloft mogelijkheden

De mogelijkheden voor het organiseren van een winter bruiloft bij de Bronckhorst Hoeve zijn eindeloos. Onze all season trouwlocatie speelt volledig in op jullie wensen en verwachtingen van de grote dag. Wij zijn een erkende trouwlocatie, wat het mogelijk maakt dat jullie elkaar bij de Hoeve het ja-woord kunnen geven. Daarnaast hoeven jullie gasten na de ceremonie de herenboerderij niet te verlaten, onze kok kan een heerlijk diner voorbereiden met dagverse ingrediënten. Na het diner speelt de liveband of DJ de meest romantische nummers, waarna het avondfeest los kan barsten in een van onze feestzalen.

TROUWEN BIJ DE BRONCKHORST HOEVE

De mogelijkheden voor het organiseren van een winter bruiloft bij de Bronckhorst Hoeve in Brummen zijn eindeloos. Wij nodigen jullie graag uit om onze herenboerderij met eigen ogen te komen bekijken. Daarnaast denken onze medewerkers graag met jullie mee aan het organiseren van een winterse droombruiloft. Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier.