Trouwlocatie Zutphen

Huur een trouwlpcatoe bij De Bronckhorst Hoeve voor een onvergetelijke ervaring Contact

Bruiloft zaal huren

Op zoek naar een unieke en romantische trouwlocatie nabij Zutphen? Laat je dan verrassen door De Bronckhorst Hoeve. Dankzij de prachtige omgeving, uitgestrekte weilanden en uitbundig bloeiende tuin is dit de ideale locatie voor een onvergetelijke trouwdag. Geniet bijvoorbeeld van een high tea of diner in onze intieme Huiskamer. Ook kun je kiezen voor een barbecue in de tuin.

Er is veel mogelijk op het gebied van entertainment, zoals live muziek en spelletjes voor de kinderen. Bekijk onze Best Wedding Deal en ontdek wat wij voor jullie in petto hebben.

Romantisch Ja-woord op De Bronckhorst Hoeve

De Bronckhorst Hoeve is een unieke trouwlocatie met uitzicht op de omliggende weilanden. Geef elkaar het ja-woord in het bijzijn van jullie dierbaren op deze bijzondere locatie. Geniet na afloop van een high tea, diner of barbecue in de buitenlucht. Maak jullie speciale dag nog mooier door te feesten in de trendy paardenschuur. De Bronckhorst Hoeve is dé ideale bestemming voor een romantisch en onvergetelijk huwelijksfeest.

Contact →

Veel mogelijkheden op onze trouwlocatie in de buurt van Zutphen

De Bronckhorst Hoeve, een prachtige trouwlocatie nabij Zutphen, biedt tal van mogelijkheden om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een intieme high tea of een feestelijke barbecue? Het kan allemaal bij ons. Onze idyllische omgeving met uitgestrekte weilanden en een bloeiende tuin vormt een adembenemend decor voor jullie trouwfoto’s.

Terwijl jullie genieten van live muziek en een spetterend feest, kunnen de kinderen ondertussen spelen op de grasvelden. Bekijk gerust alle mogelijkheden en onze unieke Best Wedding Deal!

Vraag naar de mogelijkheden

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gelezen, biedt onze unieke locatie eindeloze mogelijkheden voor de perfecte bruiloft. Onze enthousiaste medewerkers zetten je wensen dan ook graag om in een onvergetelijke dag.

Laat je vooral verrassen door de vele mogelijkheden en maak er de dag van je dromen van. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag bij het organiseren van je droombruiloft op onze trouwlocatie nabij Zutphen.

De bronckhorst hoeve brummen, bedrijfsfeest, bedrijfsfeest arnhem