DE PERFECTE DAG OP TROUWLOCATIE ARNHEM

Contact

TROUWLOCATIE ARNHEM DE BRONCKHORST HOEVE

De perfecte huwelijksdag bij De Bronckhorst Hoeve, de trouwlocatie in de omgeving van Arnhem. Wat is er mooier dan romantisch trouwen bij de Veluwe en het ‘ja-woord’ kunnen geven in een prachtige locatie. Onze boerderij is erkent als  officiële trouwlocatie in de omgeving van Arnhem. U en uw partner kunnen de hele dag genieten van de weilanden, onze appelboomgaard en prachtige tuin met genoeg ruimten voor al uw gasten. Van huwelijksceremonie tot knallend feest.

MOGELIJKHEDEN

Een geweldige trouwlocatie in de omgeving van Arnhem is één, maar het organiseren van een fenomenaal feest vraagt om meer dan dat. Bij de Bronckhorst Hoeve begrijpen we dat en dus bieden we je een breed scala aan opties om je huwelijksdag in te richten zoals jullie dat graag zouden willen. Je kunt bijvoorbeeld genieten van een intieme high-tea of een gezellige barbecue op het terras of juist van een culinair diner in de charmante huiskamer van de boerderij.

Contact →

BEST WEDDING DEAL

De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Bovendien bieden we je de Best Wedding Deal. Dat betekent een helder en transparant kostenplaatje. Zonder nacalculaties, dus. Zo weet je precies waar jullie aan toe zijn en kun je optimaal genieten van jullie dag. Neem gerust contact met ons op en we bespreken graag jullie persoonlijke wensen en wat wij daarin kunnen betekenen.

Contact →

DINEREN

In onze professionele keuken bereiden wij verrukkelijke en (h)eerlijke gerechten van eigen receptuur op basis van dagverse ingrediënten uit de omgeving van Arnhem. Optimale kwaliteit, een pure beleving.

Contact →