DE PERFECTE DAG OP TROUWLOCATIE APELDOORN

Contact

TROUWLOCATIE APELDOORN DE BRONCKHORST HOEVE

Maak kennis met De Bronckhorst Hoeve, een betoverende trouwlocatie rond Apeldoorn! Op onze charmante hoeve uit de 19e eeuw geniet je samen met de liefde van je leven van jullie speciale dag. Omdat we erkend zijn als wettelijke trouwlocatie kunnen jullie hier elkaar officieel het ja-woord geven. Maar ook het huwelijksfeest, -diner en de spannende huwelijksnacht kunnen jullie op De Bronckhorst Hoeve beleven!

De Hoeve is gelegen in Brummen, aan de rand van de Veluwe. Het is omgeven door omvangrijke, groene velden die een fijn contrast vormen met het kleurrijke palet van de bloeiende tuin. Bovendien beschikt De Bronckhorst Hoeve over een romantische boomgaard waarin jullie in een sprookjesachtige setting elkaar het ja-woord kunnen geven. Kortom, de natuur die de trouwlocatie rond Apeldoorn omringt, vormt een uniek decor voor jullie huwelijksdag … en de bijbehorende trouwfoto’s, natuurlijk!

DE HOEVE

De Bronckhorst Hoeve bevindt zich in Brummen, op een centrale locatie tussen Arnhem en Apeldoorn. Het is voor jullie gasten gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De boerderij staat dankzij het behoud van originele elementen bekend om haar intieme ruimtes met een uiterst sfeervol karakter. Perfect voor een intieme bruiloft, dus!
Contact →

FEESTLOCATIE

De hoeve beschikt over een eigen feestlocatie, waar onder het genot van live muziek en wat drankjes het huwelijksfeest los kan barsten. Daarnaast is een ruim terras waar je in de zomermaanden kunt genieten van een barbecue of high tea. Uiteraard behoort ook een culinair huwelijksdiner met dagverse ingrediënten tot de mogelijkheden.
Contact →

DINEREN

In onze professionele keuken bereiden wij verrukkelijke en (h)eerlijke gerechten van eigen receptuur op basis van dagverse ingrediënten. Optimale kwaliteit, een pure beleving.

Contact →