TROUWFEEST LOCATIE GELDERLAND DE BRONCKHORST HOEVE

Voor een memorabele bruiloft kiest u natuurlijk de allermooiste gelegenheid om dat te vieren. De Bronckhorst Hoeve is de perfecte trouwfeest locatie in Gelderland. In deze sprookjesachtige boerderij uit de 19e eeuw is het mogelijk een complete bruiloft te verzorgen. Ook is de Bronckhorst Hoeve een wettelijk erkende trouwlocatie. In een van onze zalen kan een spetterend trouwfeest plaatsvinden en na de festiviteiten hoeft u niet naar huis. U kunt de huwelijksnacht gewoon doorbrengen in een van onze twaalf suites. Nieuwsgierig naar deze trouwfeest locatie? Neem contact met ons op!

SCHITTERENDE TROUWFEEST LOCATIE IN GELDERLAND

Aan de rand van Brummen, net buiten de Veluwe, is deze schitterende trouwfeest locatie gelegen. In een prachtig, ruim, groen natuurgebied zijn de mogelijkheden voor een huwelijk eindeloos. In onze buitenlocatie “De Bronckgaerd” kunt u trouwen in een prachtige appelboomgaard. Daarnaast beschikken we over een uitgestrekt terras waar u met vrienden en familie kan dineren. Binnen beschikken we ook over een keur aan zalen waar een onvergetelijk huwelijksfeest kan plaatsvinden. De meest complete trouwfeest locatie waar alles mogelijk is.

contact →

BEST WEDDING DEAL

Een huwelijksdag moet een dag zonder zorgen zijn. Daar willen wij van de Bronckhorst Hoeve u graag bij helpen. Daarom kunt u gebruik maken van onze ‘Best Wedding Deal’. Samen met u zetten we alles op een rijtje om de huwelijksdag soepel te laten verlopen. Zo staat u niet voor verassingen en hoeft u zich geen zorgen te maken over onvoorziene kosten. Neem contact op via ons contactformulier, of kom eens bij ons lang voor een impressie van onze imposante trouwfeest locatie.

contact →

BRONCKHORST HOEVE

Hebt u nog niet precies voor ogen hoe uw speciale dag eruit komt te zien? Geen probleem! Wij denken graag met u mee. Onze keuken kan u verassen met een diner in intieme setting. Culinaire hoogstandjes van dagverse ingrediënten en streekproducten. U kunt ook gebruikmaken van ons terras en een high tea of barbecue geven. Ons professionele team zorgt voor een dag om nooit te vergeten! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

contact →