Mooiste landgoed van Gelderland om te trouwen

trouwen op de Bronckhorst Hoeve Contact

OP EEN LANDGOED TROUWEN

Willen jij en je partner op een landgoed trouwen? In de buitenlucht of op een boerderij te midden van de natuur? Dat kan bij De Bronckhorst Hoeve! Onze boerderij in Brummen geldt als unieke trouwlocatie aan de rand van de Veluwe. Het is omgeven door groene velden en omvangrijke weilanden. Landelijker wordt het niet. Daarbij beschikken we over een vrolijke tuin vol kleurrijke bloemen en een eigen, unieke appelboomgaard welke samen een prachtig decor voor jullie trouwfoto’s vormen.

Volledig verzorgde trouwdag

Bij De Bronckhorst Hoeve in het huwelijksbootje stappen betekent dat jullie de hele dag bij ons kunnen vertoeven. Vanaf de huwelijksceremonie tot aan de volgende ochtend. Ideaal natuurlijk als het huwelijksfeest tot in de late uurtjes doorgaat. De locatie biedt ongekende mogelijkheden. We bespreken dan ook wat jullie ideeën voor het trouwen zijn.

Buitenruimte en overnachting

Wist je dat de Bronckhorst Hoeve over hotelkamers een verschillende externe mogelijkheden tot overnachting beschikt? Allemaal op loopafstand van jullie huwelijksfeest. De auto laat je gewoon staan op onze parkeerplaats. Kom op ons landgoed trouwen en rust lekker uit na jullie heerlijke feest.

Even brainstormen over jullie huwelijk? Meer weten over onze trouwlocatie en haar mogelijkheden? Bekijk de foto’s, neem contact met ons op of kom eens langs en ervaar de romantiek van De Bronckhorst Hoeve zelf!