Mooiste trouwlocatie in Gelderland

contact

LANDGOED BRUILOFT

Willen jij en je partner een heuse landgoed bruiloft? Buiten trouwen, midden in de natuur? Dat kan bij De Bronckhorst Hoeve! In Brummen, aan de rand van de Veluwe bij Apeldoorn, vind je uitgestrekte weilanden en velden zo ver het oog reikt. En te midden van die bijzondere omgeving ligt De Bronckhorst Hoeve: een prachtige boerderij uit de 19e eeuw die vrij recent is gerestaureerd en voorzien is van alle moderne gemakken. Zonder daarbij haar landelijke karakter te verliezen, natuurlijk.

Een landgoed bruiloft bij De Bronckhorst Hoeve

Een landgoed bruiloft is een huwelijk in een landelijke sfeer. Jullie geven elkaar bijvoorbeeld het ja-woord in De Bronckgaerd, een unieke appelboomgaard met een sprookjesachtige ambiance. Daarnaast staan de verschillende ruimtes van de boerderij ook helemaal tot jullie beschikking. Zo kunnen jullie een hapje en een drankje doen in één van de romantische zalen of juist op het zonnige terras of in de prachtige tuin.

De mogelijkheden zijn haast eindeloos. We bespreken graag jouw wensen en ideeën. Neem vrijblijvend contact met ons op, laat je inspireren door foto’s van onze trouwlocatie of kom langs en maak kennis met de omgeving!

Contact opnemen >

contact →