FEESTLOCATIE ARNHEM

contact

FEESTLOCATIE ARNHEM - DE BRONCKHORST HOEVE

Iets te vieren en op zoek naar een bijzondere feestlocatie nabij Arnhem waar u en uw gasten een onvergetelijke avond beleven? Dan ben je bij De Bronckhorst Hoeve aan het juiste adres!

fEESTLOCATIE HURen

De Bronckhorst Hoeve is een veelzijdige feestlocatie met een bijzonder gezellige en landelijke sfeer. Door onze verschillende ruimtes en zalen is het mogelijk om een feest te organiseren dat volledig bij jouw wensen, behoeften en gasten past. De Bronckhorst Hoeve is de feestlocatie voor zowel een winter als zomerfeest en het gehele jaar door zijn onze ruimtes en zalen te huren. Onze tuin beschikt over een zonnig terras met een unieke boomgaard, de perfecte feestlocatie voor de warme lente of zomerdagen.

bekijk de ruimtes →

Feestlocatie Boerderij

De Bronckhorst Hoeve is een feestlocatie, dat een voormalige boerderij uit 1872 is.
De landelijke sfeer is terug te zien in de groene omgeving en de buitenzijde van onze feestlocatie. Heden en verleden treffen elkaar in onze veelzijdige feestlocatie, waar wij onze passie met persoonlijke gastvrijheid met onze gasten delen.

FEESTLOCATIE de bronckhorst hoeve

Op zoek naar een unieke, sfeervolle en authentieke feestlocatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden rondom jouw feest te bespreken.