Kom jij ons leuke team versterken? Een mooie kans om je carrière een boost te geven met doorgroei kansen tot bedrijfsleider! Jij neemt de leiding en zorgt voor de juiste vibe in het team. Pure gastvrijheid is geen manier van werken, maar 1 van jouw persoonlijke eigenschappen! Durf jij deze uitdaging aan?

Functie

Als floormanager heb je een belangrijke verantwoordelijkheid. Natuurlijk ben jij het gezicht op de locatie, maar je bent ook het gezicht voor het eigen team. Je stuurt medewerkers op een juiste manier aan en coacht ze waar dat nodig is. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en planning van de evenementen, op- en afbouw en werving & selectie van nieuwe medewerkers. Hiernaast biedt je ondersteuning in sales gesprekken en marketing activiteiten. Op de werkvloer werk je operationeel mee en ben je het aanspreekpunt voor zowel gasten als collega’s. Je waarborgt de kwaliteit van de HACCP normen, veiligheid, gastvrijheid en dienstverlening.

Het dienstverband is voltijd of deeltijd.

Profiel

Je beschikt over een gezonde dosis zelfvertrouwen en kan leiding geven over een groep medewerkers. Door je opgedane ervaring en je enorme passie voor de horeca ken jij de kneepjes van het vak en weet je de medewerkers te stimuleren en te begeleiden waar dat nodig is. Je enthousiasme, humor en motivatie werkt aanstekelijk. Je vindt het heerlijk om zelfstandig te werken en te functioneren en je toont graag eigen initiatieven op het gebied van efficiënt werken of verbeterpunten in organisatieprocessen. Doordat je sociaal bent weet je makkelijk met de opdrachtgever te schakelen en ben je hét gezicht voor de gasten.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar info@bronckhorsthoeve.nl.